EUROASK CONSUMER PANEL

Gör något bra. Gå med i Euroask Consumer Panel, svara på frågor, få betalt för dina svar och stödja WWF eller Amnesty International. 

 

Medlemskap

Som deltagare i Euroask är du den, tillsammans med konsumenter över hela världen,  som vi regelbundet rådfrågar. Du får betalt för din respons. Deltagandet är 100% gratis och utan förpliktelser. 

EUROASK ERBJUDER

Deltagande

Du inbjudes till undersökningar via e-mail. Du avgör själv hur ofta du vill delta och medverkar endast i de undersökningar du själv väljer.  

Belöning

Du belönas med ett mindre belopp för varje undersökning du utför. Du kan överföra din belöning till Paypal, eller donera för god sak

Företaget bakom Euroask har funnits i nästan 20 år. Vårt team arbetar ansvarsfullt till förmån för kunder, medborgare, individer och samhällen.

VÅRT LÖFTE

Kvalitet, service och ansvarighet

Vi uppskattar ditt deltagande. Om du har några frågor är du alltid välkommen att fråga oss. De studier du får har varit genom kvalitetskontroll. Om något inte stämmer överens med dina förväntningar, var god att ge oss feedback.

 

Euroask uppfyller rekommendationerna från branschorganisationen ESOMAR till konsumentpaneler. Genom vår partner Cint gör vi det lätt för dig att donera till organisationer som WWF och Amnesty International, vilket bidrar till en mer hållbar värld.

VARFÖR DELTA

Genom att ge dina åsikter kända bidrar du till att påverka tjänster och produkter. Som belöning för din tid kommer vi att överföra en liten summa till ditt konto varje gång du deltar i en undersökning.

Login