OM EUROASK

Så här fungerar det

Euroask driver undersökningspaneler i samarbete med svenska Cint AB. Systemet har 100 miljoner konsumenter över hela världen. Som deltagare blir du regelbundet inbjuden till undersökningar rörande konsumentfrågor.

 

Så här fungerar det:

1. Du går med i panelen. Det tar bara en minut.

2. Du får inbjudningar att delta i en online-undersökning. Du kan delta i undersökningen eller inte, det här är helt upp till dig. Du kan själv bestämma hur ofta du vill bli inbjuden att delta i undersökningar.

 

3. För varje undersökning du slutar belönas du för din tid och ansträngning, med en liten summa pengar som överförs till ditt Euroask-konto.

 

4. När dina belöningar når ett minimum, kan du överföra det till Paypal, där du kan spendera pengar online eller du kan överföra det till ditt bankkonto.

 

5. Du kan också donera dina belöningar - eller en del av det - till de organisationer vi stöder, vilket kommer att vara WWF och Amnesty International. När du gör det hjälper du oss att bidra till en bättre värld.

Vi är Euroask

Euroask driver undersökningspaneler i samarbete med svenska Cint AB.

Som deltagare blir du regelbundet inbjuden till undersökningar rörande konsumentfrågor. Vi använder dina personupplysningar för att välja ut vilka undersökningar som kan vara relevanta för dig. Du bestämmer själv om du vill delta i de undersökningar du bjuds in till. 

Frågorna som du erhåller ställs av olika analysföretag och verksamheter. Som deltagare blir din data beskyddad enligt europeisk lagstiftning. Din email och andra personliga uppgifter användes enbart till undersökningar och kommer inte spridas till annan. Panelen är ISO certifierad och uppfyller alla rekommendationer från ESOMAR. 

 

Varje gång du genomfört en undersökning överför vi ett litet belopp till ditt panel-konto som du senare kan överföra till Paypal och internetbank. Genom att logga in på ditt konto kan du anpassa din personliga profil och administrera ditt sparande.

 

Euroask uppskattar ditt deltagande och försöker leverera bästa möjliga service. Har du frågor om ditt deltagande, ditt sparande eller en specifik undersökning är du alltid välkommen att fråga oss. Vårt gemensamma supportcenter är beredda att hjälpa dig vidare om du har frågor.