OM EUROASK

Sådan fungerer det

Euroask driver survey paneler i samarbejde med det svenske Cint AB. Systemet tæller 100 mio. forbrugere på verdensplan. Som deltager bliver du med jævne mellemrum inviteret til undersøgelser om forbrugerspørgsmål. 

 

Sådan fungerer det:

1. Du tilmelder dig panelet. Det tager kun 1 minut.

 

2. Du modtager invitationer til at deltage i online undersøgelser. Du kan deltage i undersøgelsen eller ej, det er helt op til dig. Du kan også selv bestemme, hvor ofte du vil blive inviteret til at deltage i undersøgelser.

 

3. For hver undersøgelse, du har gennemført, belønnes du for din tid og kræfter med et lille beløb, som bliver overført til din Euroask konto.

 

 

4. Når dine belønninger når et minimum, kan du overføre det til Paypal, hvor du kan bruge pengene online, eller du kan overføre det til din bankkonto.

 

 

5. Du kan også donere dine belønninger - eller noget heraf - til de organisationer, vi støtter, som for tiden er WWF og Amnesty International. Når du vælger at gøre det, hjælper du med at bidrage til en bedre verden.

Vi er Euroask

Euroask driver survey paneler i samarbejde med det svenske Cint AB. Som deltager bliver du med jævne mellemrum inviteret til undersøgelser om forbrugerspørgsmål. Dine personlige oplysninger bruger vi til at udvælge, hvilke undersøgelser der kan være relevante for dig. Spørgsmålene som du modtager, bliver stillet af forskellige analyseinstitutter.

 

Som deltager bliver dine data beskyttet i henhold til europæisk lovgivning. Panelet er ISO certificeret og opfylder alle anbefalinger fra ESOMAR.

 

Hver gang du har gennemført en undersøgelse, sætter vi et lille beløb ind på din panel-konto, som du senere overføre til Paypal og netbank, som det passer dig bedst. Gennem login til din konto, kan du tilpasse din personlige profil og administrere din opsparing. 

 

Euroask værdsætter din deltagelse og forsøger at yde den bedst mulige service. Har du spørgsmål om din deltagelse, din opsparing, eller en konkret undersøgelse, er du altid velkommen til at spørge. Vores supportcenter sidder parate til at hjælpe dig videre, hvis du har et spørgsmål.