EUROASK CONSUMER PANEL

Gør noget godt. Kom med i Euroask forbrugerpanelet, besvar spørgsmål, bliv betalt for dine svar og støt WWF eller Amnesty International. 

 

Medlemskab

Som deltager i Euroask er du i selskab med forbrugere over hele verden, som vi jævnligt spørger til råds. Du får betaling for dine svar. Gratis og uforpligtende.

EUROASK TILBYDER

Deltagelse

Du inviteres til undersøgelser via email. Du bestemmer selv, hvor ofte du vil inviteres og medvirker kun i de undersøgelser du selv ønsker. 

Belønning

Du belønnes med et beløb, for hver undersøgelse du fuldfører. Du kan vælge at overføre din optjening til Paypal eller donere din indtjening. 

Selskabet bag Euroask har eksisteret i næsten 20 år. Vores  team arbejder ansvarsfuldt til gavn for kunder, borgere, individer og samfund.

VORES PRAKSIS

Kvalitet, service og ansvarlighed.

Vi værdsætter din deltagelse. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at spørge os. De undersøgelser du får, har været gennem en kvalitetskontrol. Hvis noget ikke svarer til dine forventninger, er du velkommen til at give os feedback.

 

Euroask lever op til de anbefalinger, som brancheorganisation ESOMAR stiller til forbrugerpaneler. Gennem vores samarbejdspartner Cint, gør vi det det nemt for dig at donere til organisationer som WWF og Amnesty International, og dermed bidrage til en mere bæredygtig verden.

HVORFOR DELTAGE

Ved at give dine meninger til kende, er du med til at påvirke ydelser og produkter. Som belønning for din tid, overfører vi et mindre beløb til din konto, hver gang du har deltaget i en undersøgelse.

Login